Menu

Ny assistent også på plads

image
Martin Busk
24. juli 2024 kl. 08:30
2. Herresenior


Ny assistent fuldender 2. Herresenior-trænerteam 

 

I sidste uge kunne vi med denne nyhed løfte sløret for vores nye cheftræner på 2. Herresenior i Serie 1, i form af Morten Fredebo Hansen.

I dag er turen så kommet til den vores nye assistenttræner. Der er tale om den 43-årige Amin El-Chaer, som for nogle lidt ældre i gårde, måske lyder en smule bekendt.

Han har nemlig optrådt på klubbens 1. Herresenior i Danmarksserien tilbage i 2005 under den daværende og nu desværre afdøde cheftræner, Jacob Rossander.

El-Chaer er bosiddende i Ølstykke med sin kone og har både tre børn og tre bonusbørn. Derudover er han ansat som US Personal Advisor i Danske Bank og er i gang med at hverve sig UEFA B-licens.

Amin El-Chaer har spillet ungdomsfodbold i Østerbro IF, hvor han også blev 1. holdspiller inden turen gik til FB i en enkelt sæson, inden 2. Division i B.93 kaldte, hvorefter han spillede i B1903 og Ishøj IF.

Amin kommer fra et lignende trænerjob i ORI-Fodbold, beliggende ved Frederikssund, hvor han netop har været med til at føre deres 1. hold til oprykning.

Vi byder Amin El-Chaer et stort velkommen til FB. 

Luk