Menu

Ny partner i FB: FanTravel

image Fra venstre til højre; FanTravel v. Mathias Paaske, Christoffer Juul Søllested, Jonas Ytting Højland, flankeret af Malte Meier Carlsen og Martin Busk
Webmaster
20. juni 2024 kl. 07:42
Ny partnerskabsaftale

 

Nyt Partnerskab - FanTravel
 
Vi har netop indgået endnu en ny og glædelig partneraftale. Denne gang med et anderkendt rejsebureau med fokus på sportsrejser til de store europæiske fodboldligaer, dart, NFL og Formel 1.
Hvem er egentlig bedst? Hvem er billigst? Hvem er mest troværdig? Hvem yder den bedste service? Mon ikke de fleste kender til den jungle det kan være at finde frem til hvilken udbyder af f.eks. fodboldrejser til kampe ude i de store ligaer, man skal vælge.
Det har vi et rigtigt godt bud på: FanTravel DK - med 5 stjerner på Trustpilot - er et danskejet rejsebureau med fokus på sportsrejser, der blev stiftet i 2018 af entusiastiske fodboldfans. Missionen med FanTravel er, at være en stærk spiller indenfor specielt fodboldrejser, som altid gør deres ypperste for at levere de bedst mulige priser, den størst mulige fleksibilitet, samt give den bedst mulige service og generelle kundeoplevelse.
FB’’s Martin Busk sætter ord på det nye partnerskab:
-Jeg har selv rejst utallige gange til fodbold i England med FanTravel og det var da også herigennem at forbindelsen blev etableret med henblik på at indgå et partnerskab med Frederiksberg Boldklub, vel at mærke et partnerskab med mening. Foruden et flot sponsorat og diverse flotte rejsegavekort, har vi i aftalen også fået en lang række solide fordele for vores medlemmer, da vi kommer til at indgå i ‘FanTravel Partners’, der indeholder både B2C- og B2B-koncepter. Hver gang en FB’er benytter et unikt link og dermed køber en rejse, så modtager FB et Kickback-beløb og det samme sker når vi som klub køber fx. en gruppe- eller en netværkstur.
-Med mere end 2.000 medlemmer er potentialet i samarbejdet stort. Det gælder både for vores B&U-medlemmer, hvor forældre sandsynligvis pønser på at give deres barn den allerførste fodboldtur, men også for vores mange seniormedlemmer, som vi ved ofte rejser afsted til fodboldkampe i udlandet. Her vil der komme udtalte rabatter og slagtilbud på diverse rejser.
-Jeg må bare sige at alt spiller når man køber en fodboldrejse hos FanTravel. For det første er de pålideligheden selv, for det andet er der fuldstændig styr på billetter til kampene samt hotelvouchers og for det tredje besvares spørgsmål i ‘Mit FanTravel’ nærmest med det samme. Det er en sublim og troværdig service man får. Når vi ser på os selv, så matcher deres udstrakte service og pålidelighed vores, hvorfor visionerne og ambitionerne i det her samarbejde, går hånd i hånd, slutter Martin Busk.
Også hos FanTravel med hovedsæde i Slagelse, bestående af Managing Director, Mathias Paaske og COO, Jonas Ytting Højland, er der stor glæde over det nye partnerskab med FB.
Om aftalen siger Mathias Paaske følgende:
-Vi har valgt at indgå et partnerskab med Frederiksberg Boldklub, fordi vi fra første dialog har fået et utroligt godt indtryk af både Martin og Maltes store engagement og lyst til at skabe et partnerskab med muligheder for alle FB’s medlemmer og interessenter. Men også fordi vi har fået et supergodt indtryk af FB som fodboldklub, de værdier klubben står på mål for og de ambitioner der er for klubben på både kort og lidt længere sigt. Vi føler, at der er et stort match mellem de værdier som Frederiksberg Boldklub står på mål for, og de værdier vi selv hos FanTravel også står på mål for hver eneste dag, hvor troværdighed, tillid og samarbejde er altafgørende.
-Vi går alle ind i partnerskabet med nogle klare ideer og visioner for, hvordan det skal være til gavn for alle medlemmer og interessenter i FB. Ligesom der fra både FB’s og FanTravels side er en klar vision om, at dette blot er starten på et langvarigt partnerskab, der forhåbentligt kommer til at bidrage til, at en masse mennesker får nogle fede stadionoplevelser de aldrig glemmer.
Vi glæder os til samarbejdet med FanTravel DK og byder dem et stort velkommen i folden.
Tirsdag blev kampprogrammet til den nye sæson i Premier League offentliggjort. Du kan støtte FB allerede i dag ved at finde den helt rigtige kamp for lige netop dig, ved at købe din rejse her via vores unikke link.
Fakta om FanTravel:
Medlem af Rejsegarantifonden
FanTravels medlemskab (nr. 2913) betyder at rejser er dækket af alle de gældende danske regler for rejser.
Nemt, overskueligt og brugervenligt
Alle kunder får et login til ‘Mit FanTravel’, hvor alle informationer, alle rejsedokumenter og alt kommunikation samles.
Billetgaranti – man får altid det bestilte
FanTravel har mange års erfaring og mange tusinde rejsende årligt, som alle altid får det de har bestilt - hvorfor man kan være helt tryg.
Altid hurtig svartid – selv på kampdage
FanTravel bestræber sig altid på, at svare hurtigst muligt. Alle kunder modtager ligeledes et 24/7 nummer, man kan kontakte FanTravel på.
***
FanTravel DK tilbyder både privat-, erhvervs- og netværksrejser kombineret med kultur og sport, herunder f.eks. fodboldrejser til mere end 75 klubber i Europa, ligesom de også tilbyder rejser til Formel 1, NFL, koncerter og andre store oplevelser.
Så uanset om du er til Manchester United, Liverpool, Real Madrid, AC Milan eller et helt femte hold, så står de altid klar til at hjælpe med at få drømmen om at opleve de helt store fodboldkampe på stadion ude i Europa, til at gå i opfyldelse.
FanTravel forsøger altid at levere de bedst sammensatte rejser, til de bedste priser og med et indhold de altid kan stå 100% indenfor.
Alle pakker indeholder ligeledes en tryghedspakke, så man kan føle sig tryg både før og under en rejse. De har mange års erfaring i at arrangere ture til store oplevelser og flere tusinde tilfredse rejsende årligt, hvilket er FB-medlemmernes garanti for en god tur.
PREMIER LEAGUE - CHAMPIONS LEAGUE - LA LIGA - SERIE A - LIGUE 1 - BUNDESLIGA - EUROPA LEAGUE -
CONFERENCE LEAGUE - CHAMPIONSHIP - FORMEL1 - NFL - DART - KONCERTER mv.

 

Luk